Stahulp

Een stahulp is ideaal als je graag een meubelstuk wilt toevoegen, waar medewerkers een actieve zithouding op aannemen. Een stahulp ondersteunt je als je bijvoorbeeld in een magazijn op een computer werkt die op hoogte staat.

Lees meer

Denk hierbij aan een expeditieafdeling waarbij er regelmatig gebruik gemaakt wordt van de computer om informatie op te zoeken. Hierbij is een medewerker vaak maar korte periodes per dag actief op de werkplek, hier zou een stahulp prima passen.

Actieve werkhouding

Een stahulp zorgt ervoor dat medewerkers geen fysieke klachten krijgen. De werkhouding die je aanneemt op een stahulp is namelijk zodanig, dat je al je spieren moet gebruiken om erop te werken. De rugspieren, maar ook bijvoorbeeld de beenspieren worden gespannen als iemand op een stahulp werkt. Dit zorgt ervoor dat medewerkers fit blijven en ze tot het einde van de dag actief blijven.

Stahulp staat tussen de medewerkers in

Een voordeel van een stahulp is ook dat medewerkers op ongeveer dezelfde hoogte blijven werken als collega’s die staan. Dit zorgt ervoor dat als een medewerker in een magazijn administratief werk doet, collega’s hem staand zien werken, wat door medewerkers in een magazijn als actief en positief wordt ervaren. Dit is goed voor de saamhorigheid van een team op de werkvloer. Een stahulp is ook ideaal voor iemand die moeilijk ter been is, maar wel werkzaamheden moet verrichten op de computer in bijvoorbeeld een productieomgeving. Dan is het wel zo fijn als je deze medewerker een goede ondersteuning kunt bieden in de vorm van een stahulp.

Verschillende modellen en kleuren

Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment stahulpen. Zo vindt u bij ons stahulpen die u op verschillende hoogtes in kunt stellen. Ook vindt u modellen die zijn voorzien van een gasveer, waardoor je de stahulp gemakkelijk in hoogte kunt verstellen. Ook kunt u kiezen uit verschillende zitvlakken, er zijn modellen waar je met gemak langere tijd op kunt werken. Wilt u graag glijdoppen of juist wielen onder de stahulp? Beide is mogelijk. Als u specifiek op zoek bent naar een specifieke kleur die past bij uw inrichting, stahulpen kunt u bij ons krijgen in diverse kleuren.

Filter